Április közepén az A Way Out eladása meghaladta az egymilliós számot, azóta pedig több, mint két hónap eltelt, így a Hazelight Studios játéka újabb dollárokkal gazdagíthatta a fejlesztőket és az EA-t, mint kiadót. A játék rendezője, Josef Fares az Eurogamer Gameslab konferenciáján kijelentette, hogy a Hazelight következő játékát is EA fogja kiadni. A cég hozzáállása a Way Out-hoz "szuper pozitív" volt, állítja Fares.

"Igen, az EA-val vagyunk. Nem probléma, mert nagyon jó támogatást adnak. Nem érdekel, hogy milyen kiadóval dolgozok együtt, amíg ez így marad. Így dolgozom: én tisztelem a gazdasági aspektusokat, cserébe ők nem b****kodnak a látomásunkkal, ez pedig nagyon-nagyon fontos. Ezt tudják az EA-nal is, és ők nagyon-nagyon támogatóak."

A Hazelight már készíti a következő játékát, de az igazi munka csak a következő hónapban fog beindulni. Fares állítása szerint azonban még nagyon messze van az az idő, amikor meg tudják mutatni, de jóval nagyobb cím lesz, mint a Way Out. Kíváncsian várjuk!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!