Korábban már pletykáltak arról, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt várva-várt kiegészítője, a Blood and Wine június 7-én jelenik meg. Bár még mindig nem jelentették be hivatalosan a premier dátumát, most azért azt megtudtuk a CD Projekttől, hogy a játékot még az E3 előtt a kezünkbe vehetjük, ami június 14 és 16 között kerül megrendezésre. Szóval az a június 7 akár még össze is jöhet.

Továbbá a fejlesztők azt is elárulták, hogy a Blood and Wine történetének helyet adó Toussaint nagyjából akkora lesz, mint Skellige összes szárazföldi területe egybevonva, ami azért elég nagy. Szóval kedvenc witcherünk újra sokat kutyagolhat vagy vágtathat, ha le akar vadászni pár szörnyeteget.

Emellett még kiderült, hogy a CD Projekt nem tervezi a The Witcher és a The Witcher 2: Assassins of Kings remasterelését, nem szándékoznak olyan csomagot kiadni, amiben mindhárom epizód benne van, viszont egy Witcher 3 Game of the Year kiadáson – amiben a Blood and Wine és a Hearts of Stone is benne lenne – elgondolkodtak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!