Tegnap kaptuk a hírt, hogy az Alien: Isolation előrendelői kapnak egy bónusz DLC-t, a The Crew Expendable-t, amelyben Ellen Ripley, Dallas kapitány, Parker, Lamber, Ash és Brett visszatérhet a Nostromóra egy újabb csörtére. Sőt, ha a megfelelő boltban vásárlunk, a markunkat üti a Last Survivor DLC, amelyben Ripley bőrébe bújva kell megszöknünk a Nostromóról.

A hír részben felvillanyozó volt, részben sok, nem túl fényes kérdést vetett fel. Csak az előrendelőké lehet eme jutalom, és csak akkor kaphatjuk meg mindkettőt, ha a megfelelő boltot választjuk? Szerencsére a válasz mindkét kérdésre egyértelműen nem, ezt a Creative Assembly az Alien: Isolation hivatalos Facebook-oldalán közölte le.

„Számunkra csodálatos, hogy a tegnap bejelentett két DLC-t ilyen örömmel fogadtátok, és hogy izgatottak vagytok a film klasszikus jeleneteinek újraátélése kapcsán. Ugyanakkor sokan érdeklődtek afelől, hogy e két bónusztartalom csak az előrendelőknek lesz-e elérhető, vagy később bárki megvásárolhatja. Nos, megerősíthetem, hogy terveink szerint mind a Crew Expendable, mind a Last Survivor kiadásra kerül egy későbbi időpontban, és további részleteket is közlünk” -- olvashattuk Ripley képe alatt. Máris más a leányzó fekvése.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!