A hét elején szökött ki pár kép az Alien: Isolationról, de azok csak egyszerű, inkább marketingcélokra hasznosítható példányok voltak, semmint olyan munkák, amelyekről elképzelésünk lehet magáról a játékról -- bár ennek ellenére azért képzelegtünk róla kicsit. A most kisurrant screenshotok viszont már sokkal többet elárulnak a Creative Assembly Alien-játékáról.

A képeken látható helyszínek egyértelműen az Alien/Prometheus érát igyekeznek megeleveníteni, közelebb az LV-426, mint az LV-223 felfedezéséhez, ami nem csoda, ha tényleg Amanda Ripley lesz a játék főszereplője, hiszen ő élete nagy részét az első két Alien-film közötti időszakban élte. Viszont a retró mozgásdetektoros képen egyértelműen FPS nézetet látunk, márpedig az eddigi hírek szerint a játék a Dead Space 2 nyomdokain haladva TPS lesz. Érdekes fejleményeknek nézünk elébe?

Annyit viszont mindenképpen meg kell jegyezni a nagy belelkesedés előtt, hogy bár állítólag a képek hivatalosak, a SEGA nem volt hajlandó kommentálni a dolgot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!