Az Army of Two: The Devil's Cartel a Visceral Games műhelyében készül, mégpedig a Battlefield 3 alatt bemutatkozott Frostbite 2 grafikusmotort használva, így a látványvilágra már biztosan nem lesz panaszunk, mikor a szemünk elé tárul Mexikó, a játékban ugyanis -- ahogy már a címből is kitalálható – ebben az országban teszünk rendet.

A történet szerint Alpha és Bravo egy drogháború kellős közepén találja magát, a siker érdekében pedig maximálisan együtt kell működniük. Ahogy haladunk előre, változatos új küldetéseket kapunk, mindeközben pedig egyre nehezebb lesz megkülönböztetni, hogy ki van velünk, és ki csatlakozott azok egyre népesebb sorához, akik holtan akarnak látni minket.



Az előző részekhez képest az alap játékmenet nem változott semmit, tehát itt is egymást segítve, elterelést nyújtva tudjuk likvidálni az ellenfeleket, mindezt pedig online és osztott képernyős kooperatív módban is megtehetjük. A nagy különbség viszont, hogy ezúttal sokkal komolyabban szabhatjuk személyre a harcosunkat: a maszktól a fegyvereken át a felszerelésünk minden egyes darabját módosíthatjuk, létrehozva ezzel a leghalálosabb gyilkológépet.

Az Army of Two: The Devil's Cartel jövő márciusban fog megjelenni Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.