• A korábbi hír a 900p-ről egyelőre cáfolva lett
  • A konzolos felbontás nincs még bebetonozva
  • A sajtó múlt héten 900p-ben látta az Assassin’s Creed: Unityt

Tegnap adtuk hírül, hogy az Assassin’s Creed: Unity PS4-en és Xbox One-on is 900p felbontásban, 30 fps-sel fog futni. Ezt maga Vincent Pontbriand producer jelentette ki, mondván: „azért döntöttünk úgy, hogy azonos szintre hozzuk ezeket a részleteket, hogy elkerüljük a vitákat és egyebeket.” Persze volt technikai része is a dolognak, méghozzá az NPC-k MI-je, ami leterheli a processzort.

Na, ez a kijelentés egy teljes napig megállt a maga lábán, majd jött a Ubisoft, és egy Chuck Norris-féle forgópörgő rúgással ledöntötte. Merthogy „az Assassin’s Creed: Unity végleges specifikációi még nincsenek bebetonozva” – mondta a kiadó szóvivője a Eurogamernek. „Annyit mondhatok, hogy a múlt hét folyamán megmutattuk az Assassin’s Creed: Unityt 900p-ben zárt körben a sajtónak. Biztosak vagyunk abban, hogy a játékosok elalélnak majd a csodálatos grafikától, és attól, ahogy Párizs életre kell.”

1080p lenni konzolon, vagy csak 900p lenni konzolon? Ez itt a kérdés. Remélhetőleg  november 14-ig eldöntik – vagy ha nem, ahogy korábban az Assassin’s Creed 4: Black Flaget, utólag a Unityt is felpatchelhetik PS4-en 1080p-re.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!