• 2020. október 16-án jelenhet meg az Assassin’s Creed Valhalla
  • Legalábbis ez az információ szerepelt egy viszonteladó oldalán
  • Melyet mostanra már töröltek

Előző hét pénteken mutatkozott be a legújabb Assassin’s Creed játék, az Assassin’s Creed Valhalla, melyről már most is sok érdekességet tudni, az Ubisoft azonban az egyik legfontosabb részletet még nem árulta el a program kapcsán: a megjelenési dátumot. Most azonban könnyen lehet, hogy a debütálás ideje a franciák minden igyekezete ellenére kiszivárgott a netre.

Nemrég ugyanis egy sasszemű Reddit felhasználó észrevette, hogy egy viszonteladó oldalán, ahol már előrendelhető az Assassin’s Creed Valhalla, a megjelenésnél nem simán csak 2020 szerepel, hanem egy nagyon is konkrét dátum, egész pontosan 2020. október 16, bár ezt a dátumot azóta természetesen már eltüntették az oldalról.

Fontos lehet persze megjegyezni, hogy mindez csak szivárgás, nem pedig hivatalos információ, így érdemes lehet fenntartásokkal kezelni, de az október 16. azért elég hihető dátumnak hangzik, hiszen egyrészt beleesik az őszi játékdömping idősávjába, másrészt pedig az elmúlt években is jellemzően októberben jelentek meg az új Assassin’s Creed játékok.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!