Mélyül az Infamous Second Son története, ugyanis érkezik a játék különálló, de az alapanyag eseményeihez szorosan kapcsolódó kiegészítője, az Infamous First Light. A játékot a fejlesztőcsapat az E3 során mutatta be, s akkor azt mondták, hogy már augusztusban megjelenik -- most pontosabb dátumot kapunk a Sony jóvoltából, a kiadó ugyanis augusztus 26-át nevezte meg premiernek a PlayStation Store-ban. Valószínűleg csak véletlenül került ki a dátum, a hitelességéhez viszont nem sok kétség fér, ugyanis nem helyfoglalónak tűnik, mert az általában az adott hónap, negyedév vagy éppen az év utolsó napját szokta jelölni.

Hamarosan tehát megjelenik az Infamous First Light, amiben az alapjáték során megismert Abigail 'Fetch' Walker kapta a főszerepet. A Sucker Punch elmondása szerint a lány története nem egy egyszerű eset, hiszen fájdalommal, drogokkal és elhagyatottsággal van tele az életútja, mely a játék során egy minden addiginál nagyobb állomáshoz érkezik, melynek során conduittá változik, mi pedig ennek részesei leszünk.

A kalandjaink helyszíne Curdun Cay lesz, egy hegy tetejére épített börtön, ahova a DUP katonái zárták hősünket. Innen fogunk kitörni és bejárni a környező havas, jeges hegyvidéki tájat, testvérünk, Brent keresése közben.