Éppen tegnap ejtettünk róla szót, hogy a Call of Duty: Infinite Warfare trailere mennyi negatív kritikát kapott a sorozat rajongóitól. Jelenleg a like-ok száma 198 753-on, míg a dislike-ok 441 920-on állnak.

Eric Hirshberg, az Activision vezérigazgatója szerint viszont mindez nem baj, éppen ellenkezőleg, ez is csak azt mutatja, mennyire szenvedélyesek a Call of Duty rajongói. „Nincs még egy ilyen iparág, és még egy ilyen rajongói bázis. Örülünk annak, hogy a rajongóink a sajátjukként tekintenek a franchise-ra, és hogy ilyen komoly véleményük van róla. Nincs túl sok olyan szórakoztató franchise a világon, ami ilyen indulatokat keltene, mint a Call of Duty… És ez egy jó dolog” – mondta Hirshberg az IGN-nek.

Eztán kifejtette, hogy a kizárólag az Infinite Warfare-ral együtt megszerezhető Modern Warfare Remasteredet pont azoknak készítették el, akik a régi vágású Call of Duty-t szeretik, míg az új epizód inkább azoknak szól, akik évről évre valami újat szeretnének kapni a sorozattól. „A jó hír az, hogy most mindkettőt megkaphatják egy csomagban.”

Hirshberg szerint a negatív felhangok ellenére az előrendelések remekül alakulnak és a Call of Duty: Infinite Warfare trailer megtekintéseire jutó like-ok száma az eddigi legmagasabb a sorozat trailere-inek sorában.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!