Híven a hagyományokhoz a 2010-es évet is egy nagy összefoglalóval nyitjuk: összeszedtük azokat a játékokat, amelyekre érdemes lesz odafigyelni az előttünk álló egy esztendőben -- öt kategóriában 33 ígéretes programot vettünk sorra. Sikerült begyűjtenünk az első képeket és információkat a Medal of Honor immáron a modern hadviselésben játszódó részéről is, hat oldalon olvashattok a COD-széria méltó ellenfeléről. Ezen felül játszottunk a Mass Effect 2, a R.U.S.E.  és a Heavy Rain (a Fahrenheit alkotóinak új játéka) bemutató verzióival is, és természetesen a tapasztalatinkat a lap hasábjain megosztjuk veletek!

Mass Effect 2 JátékképekR.U.S.E.Mass Effect 2 Játékképek

Habár a karácsony körüli időszak nem a nagy címekről szól, így is sikerült tizenegy tesztet zsúfolnunk a magazinba, s mivel egyre több zombi szaladgál a monitorjainkon is, készítettünk egy összeállítást az élőhalottakról, mindenkit vár a Zombiinvázió. 2009 sem maradt magyar siker nélkül, megérkezett a King Arthur, ami bizony igen izzasztóra sikeredett, éppen ezért jelentkezünk egy négyoldalas King Arthur tipp- és trükkhalmazzal, hogy mindenki eligazodhasson Artúr király szerepében.

Az év első Guruja!Az év első Guruja!King Arthur Játékképek

Hardverfronton egy extrém teszt várja az érdeklődőket, megnéztük, hogy mely perifériák bírják legjobban a koszt, a cigarettát, a zuhanást, a kólát, a kávét vagy épp a „nyomást”. Szóval ha strapabíró hardverre van szükséged, akkor itt megtalálhatod a legtöbb katasztrófát simán túlélő eszközöket. S ez még nem minden, hiszen rátettük a kezünket a világ legerősebb VGA-jára (AMD RADEON HD5970), és kíméletlen kínzótesztnek tettük ki, a végeredményről kimerítő tesztben olvashattok.



Teljes játékunk ezúttal a Driv3r, és a DVD-mellékleten vár rátok a szokásos tartalom, videotesztek, magyarítások, minden mi szem-szájnak ingere. És természetesen nem maradtok ESET-kód nélkül sem. Jó szórakozást mindenkinek!