Bizonyára sokan vannak, akik azt vették a fejükbe, hogy megveszik a legújabb Call of Duty Digital Deluxe Edition, a Legacy Edition vagy a Legacy Pro Edition változatát, hogy így szert tegyenek a Modern Warfare Remasteredre, míg az Infinite Warfare-tól jó pénzért megszabadulnak. Sőt, olyan is akadhat, aki már eleve úgy gondolta, hogy majd önállóan értékesíti a Modern Warfare Remasteredet némi extra felárért azoknak, akiknek nem kell az új CoD, és a különleges kiadásokra sem akarnak költeni csak az MW miatt.

Nos, úgy tűnik, azok, akiket ily remek üzleti érzékkel áldott meg az élet, megjárták. A Modern Warfare Remastered hivatalos oldalán ugyanis kellemetlen zárójeles kitétel fedezhető fel az „apró betűs” részben: „szükséges a lemez meghajtóba helyezése a Modern Warfare Remastered futtatásához.”

Mivel az MW nem kap külön lemezt, azt a fent felsorolt kiadványok mellé tölthetjük majd le, így logikus, hogy az Infinite Warfare lemezére lesz szükség. Vagyis senki sem adhatja el az új Call of Duty-t, ha a régi felújított változatával akar játszani, amit az előrendelők október 5-től meg is tehetnek PS4-en.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!