Amíg várjuk a csütörtöki megjelenést, addig átvesszük a legfontosabb kérdéseket a bétával kapcsolatban, hogy a lap kézhezvételekor már ne kelljen mást tenni, csak leülni a gép elé, és telepíteni a programot.

Hogyan juthatok hozzá a Bad Company bétakulcshoz?
A kód a PC Guru olvasóinak szól, tehát ahhoz, hogy te is egy egyedi kulcs birtokosa légy, meg kell venned a február 4-én megjelenő magazint, amelyhez egy külön kártyán mellékeltük a bétához szükséges kódot.

Ha megvettem a magazint, hogyan tudom aktiválni a kódomat?
Ha megvan a PC Guru és a mellékelt kód, akkor el kell látogatnod a www.battlefieldbadcompany2.com/beta címre, és onnan le kell töltened az 1,5 GB-os kliensprogramot.

Nekem valamiért nem működik a béta oldala, honnan töltsem le a klienst?
A BETA kilens letölthető innen a PGO-ról is, csak IDE kell kattintanod és már húzhatod is lefelé.

Bad Company 2 bétakulcs a Gurusoknak!

Ha letöltöttem a klienst, utána mit kell tennem?
Ha megvan a kliens, akkor azt telepítened kell (5 GB hely szükséges hozzá). Fontos, hogy a játékhoz szükséged lesz egy EA fiókra is, használhatod a meglévőt, illetve létre is hozhatsz egyet, ha még nincsen. Ha ez megvan, akkor a bejelentkezés során kell megadnod a Guruban található egyedi kódot, és már indulhat is a játék. Fontos, hogy a kód csak egyszeri használatra jogosít! Ha már egyszer regisztráltad, hozzácsatolódik az EA fiókodhoz, s nem lesz alkalmad más fiókhoz újra felhasználni.

Meddig tudok játszani ezzel a kóddal?
A kód egészen február 25-ig érvényes, tehát ha már csütörtökön megveszed a lapot, akkor három héten keresztül játszhatsz a nap bármely szakában a Battlefield Bad Company 2 bétájával.

Mi a minimális rendszerkövetelmény, amin elindul a béta?
Intel Core 2 Duo 2 GHz, 2 GB RAM, 256 MB VRAM, internet kapcsolat.

Ha bármilyen más kérdésetek van, azt tegyétek fel a hozzászólások között, igyekszünk minél hamarabb válaszolni rájuk.

Végezetül egy kedvcsináló videó Chris eddigi élményeiből:



Battlefield: Bad Company 2 JátékképekBattlefield: Bad Company 2 JátékképekBattlefield: Bad Company 2 Játékképek