A 2011/11-es számunkban közöltünk nyolc oldalas tesztet a Rocksteady legújabb batmanes játékáról, az Arkham Cityről, plusz egy videotesztet a DVD-mellékleten. Utóbbit most feltöltöttünk a YouTube-ra is, hogy láthassátok, nagyjából milyen élmény vár rátok, ha a jövő hét pénteki megjelenést követően telepítitek a programot. Íme:



Ha pedig már Batman: Arkham City, akkor nézzétek meg azokat a videókat is, amelyeket a játék mellé beszerezhető két DLC-ből rögzítettünk. Az egyiken Robint, a másikon Nightwinget láthatjátok akció közben. A két karakter ugyan nem játszható a sztorimódban, de a challenge-pályákon rendesen odasózhatunk velük a rosszarcúaknak.

LÁSSUK, HOGY MIT TUD ROBIN AKCIÓ KÖZBEN:



NIGHTWING SEM HAGYJA PIHENNI A PRIBÉKEKET:



Végezetül tekintsétek meg az egyik legutóbbi blogbejegyzésemet, ahol a nightwinges játékmenet-felvételen túl találhattok még két bónusz videót. Az egyikben egy extra skint mutatok be (ez járt a 2011/11-es magazin mellé), míg a másikban lerántom a leplet az egyik titkos helyszínről.

Arkham City az előfizetés mellé!

Ne feledjétek, hogy ha a jelenlegi akciónk keretében egy évre előfizettek a PC Guru magazinra, akkor nemcsak kedvezményt kaptok a magazin árából, de akár a Batman: Arkham City PC-s verzióját is választhatjátok bónusznak a 12 lapszám mellé (arról nem is beszélve, hogy még szuper hardvereket is nyerhettek)!