A Warner Bros. Interactive Entertainment hivatalosan is megerősítette azt, hogy a Batman: Arkham Originsben játszható karakter lesz a Batman életére törő, a tegnap megjelent videóban nagy szerepet kapott Deathstroke, ám a történet keretében őt nem irányíthatjuk, csak a játékot kiegészítő Challenge módban lesz erre lehetőségünk.

A különösebb történetet nélkülöző, bizonyos kihívásokat elénk állító játékmódban alkalmunk nyílik arra, hogy ne csak elszenvedői legyünk a bérgyilkos támadásainak, hanem mi oszthassuk az áldást a mit sem sejtő őrökre. Természetesen Batmanhez képest emberünk egészen más képességekkel és fegyverekkel rendelkezik, így magukat a pályákat is más megközelítésben lesz érdemes végrehajtani, hogy teljes mértékben élvezhessük ezeket az új lehetőségeket.

Érdemes továbbá tudni azt is, hogy az előrendelők számára elérhető Deathstroke DLC két extra pályát is tartalmaz a Challenge Mode-hoz, illetve ha úgy tartja kedvünk, a mellékelt két alternatív kinézet egyikével is elláthatjuk a Slade Wilsonként anyakönyvezett, 1980-ban feltűnt karaktert.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Batman: Arkham Origins -- Megjelenés: 2013. október 25. -- Gépigény: nem ismert