• Roppant sikeres volt a Battleborn nyílt bétája
  • A közösségi kihívások teljesítéséért minden felhasználó arany skint kap jutalmul a premierkor
  • A Battleborn karakterei hamarosan a Rock Band 4-ben vendégeskednek
  • Battleborn gyorstalpaló
  • Battleborn – Vágjunk bele!

Úgy tűnik, hogy kifizetődik a Gearbox Studios hatalmas mennyiségű munkája, amit a vadonatúj, MOBA-elemekkel átszőtt kooperatív FPS-ébe, a Battlebornba fektetett, ugyanis a hétvégi PAX East rendezvényen a cég bejelentette, hogy az április 18-án zárult bétateszt során több mint 2 millió felhasználó vetette bele magát a színpompás lövöldébe.

A próbakör résztvevői nem pazarolták az értékes időt, és 1.1 millió kompetitív többjátékos mérkőzést, 1.4 millió alkalommal indították el a “The Algorithm,” és a “The Void’s Edge” című sztori-epizódokat, eközben pedig összegyűjtöttek 27 milliárd a pályákon feltűnő shardot is. Ezzel pedig sikerült teljesíteni a stúdió által korábban kijelölt három közösségi kihívást (1-1 millió multiplayer meccs és sztori epizód indítása, 15 milliárd shard bezsákolása), így három arany fokozatú skint kap minden Battleborn-vásárló Benedict, ISIC, valamint Shayne és Aurox karakteréhez. Az ezek felnyitásához szükséges kódot a premier napján, május 3-án fedi fel a stúdió, amit a játékban az “Extras” menüpontban a “SHiFT” opció kiválasztásával, majd a SHiFT felhasználó fiókba való belépést követően lehet aktiválni.

battleborn-beta-info-kicsi.jpg

A Gearbox egy jópofa infógrafikát is összepattintott a bétateszt statisztikáiból, így kiderült, hogy a Battleborn játékosok 57 milliárd életerőpontot szedtek össze, a leghatékonyabb healerek Miko, Ambra, és Rath, míg a legtöbb sérülést okozó karakterek Oscar Mike, Marquis, és Thorn voltak.

A Gearbox a Borderlands 3 hivatalos megerősítése mellett az is elárulta, hogy a Battleborn hősei átugranak a közeljövőben a Harmonix tavaly debütált ritmusjátékába, a Rock BND 4-be, de hogy ezt pontosan miként kell elképzelni, azt még nem részletezte a stúdió, csak egy ízelítő képet tett közzé a bizarrnak ígérkező kiruccanásból.

battleborn-rb-720x405.jpeg