Az Armored Kill bemutatkozó videójában láthattunk pár új járművet, melyek sem az alapjátékban, sem az ahhoz eddig megjelent két DLC-ben nem voltak jelen -- a csomag vezető fejlesztője, Niklas Fegraeus beszél most egy kicsit ezekről az új járműtípusokról.

Az egyik a tankgyilkos, melynek nagy erejű ágyújával és gyorsaságával könnyen irányíthatjuk a nagyobb terepeket, és terrorizálhatjuk az ellenfelet, de a vékony páncélzata miatt szemtől szembe nem érdemes felvenni a harcot egy tankkal.

A másik egység a mobil tüzérség, melynek még a tankgyilkosnál is gyengébb a védelme, így ezzel megfontoltan kell bánni. Az ajánlott taktika az, hogy keressünk egy jó pozíciót, és a távolról biztosítsunk fedezőtüzet a társainknak.

Végül pedig ott vannak még a gyors kis ATV-k is, amikkel könnyen bejárhatjuk a sorozat eddig legnagyobb pályáját, amely városi, sivatagi, sőt még havas szakaszokat is tartalmaz.



Az Armored Kill valamikor szeptemberben fog megjelenni mindhárom platformra egyszerre, de aki Premium előfizető, az két héttel hamarabb teheti rá a kezét a csomagra.