A Battlefield hivatalos oldalán friss részletek jelentek meg a Battlefield 4 utolsó előtti letölthető tartalmáról, a Dragon’s Teeth DLC-ről. A csomag az ázsiai városok utcai hadszíntereit mutatja be, ahol a játéktól már megszokott nagymértékű rombolás várja a katonákat összesen négy új multiplayer pályán.

A felhozatalt a Sunken Dragon, a Propaganda, a Pearl Market és a Lumphini Garden bővíti, ezek közös jellemzője pedig az, hogy a járművek a háttérbe szorulnak, s inkább a közelharc dominál. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesz lehetőségünk  száguldozni, a Lumphini Gardenen például a csatornarendszer lesz a játszóterünk, másrészről pedig kapunk egy új, távirányítású, erősen páncélozott szárazföldi eszközt, a R.A.W.R.-t.

Mindezen kívül öt új fegyver, tíz új megbízás, egy golyóálló pajzs és egy új játékmód mutatkozik be. Utóbbi a Chain Link nevet kapta, s lényege az, hogy sorban szerezzük meg a kontrolpontokat, hogy megnyerhessük a mérkőzést.

A Battlefield 4 Dragon’s Teeth DLC a hivatalos oldal szerint valamikor nyáron érkezik, az Origin jóvoltából azonban ezt sikerült szűkíteni júliusra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!