Játék. Esport. Szórakozás. Életforma. Csak pár szó, ami eszünkbe jut, ha azt mondjuk: League of Legends. Minden idők legsikeresebb MOBA-ját most egy különszámban járja körbe a PC Guru. Bemutatjuk magát a játékot, segítünk a kezdő érdeklődőknek, illetve áttekintést nyújtunk a hazai LoL-szcénáról.

Szinte már hagyomány, hogy ősszel különszámmal jelentkezik a PC Guru. Októberben a PC Guru League of Legends különszám a soros: 52 oldalas kiadványunk a LoL-ra fókuszál, beleértve magát a játékot, a köré épült esport-birodalmat, és természetesen a hazai közösséget, amely egészen hatalmas és változatos.

LoL és esport, kéz a kézben

A különszám két jól elkülönülő elemből épül fel: az újság első fele a LoL-lal foglalkozik, a második pedig az esporttal, beleértve a magyar szegmenset. Amíg a játékkal kapcsolatban szakértő vendégszerzők cikkeit olvashatjátok el arról, hogyan is kell jól lolozni, addig az esportról interjúkat is olvashattok, többek között Pierce-szel, LittlePwny-val, és még egy sor fontos magyar LoL-ossal. Sőt a Magyar Elit Bajnokságról is megtudhattok pár érdekességet, egyenesen a Riot Gamestől. Sőt a budapesti döntőre is nyerhettek jegyeket!

Ez pedig még nem minden, az újságban ugyanis exkluzív duplaoldalas posztermelléklet is találhattok. Ezt vegyétek szó szerint: a magazin belső felén elhelyezett poszterek egy magyar művész, Elekes Áron munkái, és csak a PC Guru League of Legends különszám birtokosai kapják meg őket!

Októberben dupla Guru

A PC Guru League of Legends különszám az október 8-tól kereshetitek az újságosoknál és a hipermarketekben, 890 forintos áron. Viszont ha kilátogattok az október 8-9-i MondoGames PC Guru Show-ra, akkor a helyszínen mindössze 500 forintért tiétek lehet a különszám. Sőt az előfizetőink is beszerezhetik egy külön erre kialakított csomagból.

Reméljük, meghozzuk a kedveteket egy kis lolozáshoz, vagy ha már játszotok, élvezni fogjátok a cikkeket és az interjúkat. Találkozzunk a MondoGames PC Guru Show-n, és addig is a Guru legyen veletek!

PC GURU LEAGUE OF LEGENDS KÜLÖNSZÁM