A Take-Two nemrégiben nyilvánosságra hozott üzleti jelentéséből kiderült, hogy bár bevételeik csökkentek a tavalyi évhez képest, de ezzel a kiadó is számolt. Sőt, távolról sincsenek elkeseredve, hiszen a Bioshock: Infinite már négymillió példányban kelt el, amihez tegnap jelent meg az első DLC, a Clash in the Clouds, amit követ a két részes Burial at Sea, ezek minden bizonnyal tovább szépítik majd az eladásokat. Az illetékesek már most úgy vélik, hogy az Infinite lesz a Bioshock-sorozat legkelendőbb epizódja.

Jól fut a GTA 4 szekere is, az elmúlt öt évben 25 millió példányt sikerült eladni. És ha már GTA, a San Andreasba visszatérő ötödik résztől bizony sokat vár a Take Two, a jelenlegi üzleti év bevételének 60%-át ettől, illetve a 2K Games játékaitól várják. Ami nem csoda, a Borderlands 2-ből is 7 millió kelt el 2012. szeptemberi megjelenése óta, és ettől az NBA 2K13 is mindössze 1 millióval marad le. Szóval nem kell aggódnunk a Bioshock: Infinite anyagi sikere és a Take-Two sorsa miatt sem.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Bioshock: Infinite -- Megjelenés: 2013. március 26. (PC, Xbox 360, PlayStation 3) -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2400 MHz, RAM: 2048 MB, VGA: SM 4.0 / 512 MB, HDD: 20 GB