A BioWare egyik legrégebbi partnerének számító Dark Horse Comics, továbbra is folytatja a közös munkát a csapattal, így újabb Mass Effect és Dragon Age képregények és művészeti albumok megjelenésére számíthatunk a 2017-es, Mass Effect: Andromédát termő év során.

Újdonság is akad a két partner felhozatala között, mivel a BioWare két legnagyobb sikerjátékára alapozó kifestőkönyvek is érkeznek. A Mass Effect művészeti album 2017. március 21-én kerül kiadásra, a felnőtteknek készülő kifestőkönyv pedig március 1-én. Az új Dragon Age képregény első kiadványa 2017. május 10-én jelenik meg, a Dragon Age kifestő pedig február 8-án.

Az említett két sorozat rajongói tehát nem fognak unatkozni, de ha ez nem lenne elég, akkor még a hamarosan érkező Mass Effect-regénysorozat első kötetével is elüthetik az időt. A képregények hazai kiadása még kérdéses, a regény akadálytalan megjelenése viszont valószínűsíthető.

mass-effect-coloring-book.jpg

A BioWare legújabb önálló projektjének eredménye, a Mass Effect: Andromeda, 2017 első negyedévében jelenik meg, Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokra.