• Ismét rengetegen kalandoznak Pandora bolygóján
  • A Borderlands 3 bejelentésével megnőtt a második rész játékosainak száma

A Borderlands 2 a Gearbox egyik legjobb játéka lett, ugyanakkor nem volt tökéletes, ezt Bate is megírta: "A Borderlands 2 egy remek játék, ami elképesztően hosszú időre le tudja kötni a játékmenetére fogékony gamereket, de az első részhez képest alig változott." Ennek ellenére kritikai és kereskedelmi siker lett, hiszen 2015-ben már átlépte a 12 milliós eladási számot.  A Gearbox azonban nem tervezte a harmadik epizódot, ezt maga Randy Pitchford jelentette ki 2014 elején.

A Borderlands 2 már közel hét éve megjelent, így az elmúlt időben közel sem játszottak olyan sokan a Gearbox alkotásával, mint a premierkor, azonban a Borderlands 3 bejelentése ismét az ereklyevadászatok területévé tette Pandora bolygóját: az elmúlt héten a Steamcharts adatai szerint közel hatvanezren játszottak a Gearbox alkotásával, sőt a hír írásának pillanatában is közel 33 ezren voltak a misztikus bolygón. 

borderlands-2-steamcharts.jpg

Bár a képen nem látszik, az elmúlt hónapok adataihoz képest a március és az utolsó 30 nap játékosszáma kiugróan magas, hiszen 2018 novemberében csak 12 ezren, míg a decemberi-februári időszakban valamivel több, mint 16 ezer ember választotta a Borderlands 2-t szórakozása tárgyául. 

A Borderlands 3 megjelenésének közeledtével valószínűleg a szám nem fog csökkeni, a szeptemberi premierig pedig bőven van idő arra, hogy mindenki meghódítsa Pandorát. Tegyetek ti is!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!