Kezdetekben a Gearbox autós-lövöldözős címe is olyannak tűnt, ami egybegyúrja a Mad Max univerzumot az ebből is táplálkozó Fallouttal, hozzátesz egy kis Rage-et, némi erősebb sci-fi szállal és szerepjáték-elemekkel. Mondom, a kezdetekben...

...hiszen ahogy arról korábban már beszámoltam, a srácok, épp talán a fent idézett analógiák miatt, egy merész fordulattal ráküldtek a termékre egy cel-shading rutint, hogy anyja se ismerhessen rá a porontyra. Sokan féltek ettől, hiszen például a legutóbbi Prince of Persia látványvilágát nehezen tudtuk volna elképzelni ebben a világban. Szerencsére úgy tűnik, a dallasi srácoknak megmaradt a jól ismert arány- és stílusérzéke, ugyanis a most kiadott videóban bevillanó pár kép engem meggyőzött arról, hogy nem lesz itt semmi baj, a technológia csak egy kissé plasztikusabbá tette a cuccot, de a hangulaton nem rontott, sőt inkább egyedibbé tette az egészet.

Hogy legyen egy kis összehasonlítási alapunk, az első videó a tavalyi, tehát 2008-as E3-as trailer, az alsó pedig az idei, 2009-es. Jelszó: felpörgetve!

Borderlands - E3 2008



Borderlands - E3 2009