Májusban kaptuk a hírt, miszerint a Yakuza sorozat első két része most először fog megjelenni egy olyan konzolra, amit nem a Sony gyártott. A kiválasztott platform nem más, mint a Nintendo Wii U, mely így egy kicsit gazdagabb lesz a hardcore közönségnek célzott játékok terén, ráadásul a modern klasszikusnak tekinthető alkotások felújított, HD grafikával felszerelkezve fogják bevenni konzolt, mégpedig augusztusban. A történet teljességéhez azért hozzátartozik, hogy a szett PS3-ra is kapható lesz novemberben, ám akárcsak a Wii U átirat, ez sem kapott nyugati megjelenési dátumot.

Aki szerette más platformokon a főleg verekedésre koncentráló sorozatot, annak nem nagyon kell bemutatni a játékokat, ám akik már kevésbe mozognak otthonosan a Sega felhozatalát illetően, azoknak kell egy kis győzködés a vásárlást illetően -- de nem így.

A Sega az alábbi, émelyítően gagyi reklámot bírta elkészíteni; anélkül, hogy tudnám, pontosan miről beszélnek, világos azt, hogy mit akartak, nevesen viccesen bemutatni a Wii U konzol és a játék adottságait, de így mellélőni még kevés dolgot láttam. Álljon hát itt ez a reklám elrettentő példaként, aminél tényleg csak jobbat kaphat az egyébként többre érdemes játékkollekció.

Yakuza 1 & 2 HD Edition -- Megjelenés: ismeretlen -- Gépigény: nincs