A Call of Duty: Advanced Warfare bejelentése a szólista módra fókuszált: jövőbeli harcok, gonosz Kevin Spacey, hullámvasútszerű lövöldözés és heroikus sztori. Valójában azonban az Activision is tudja jól, hogy a kampány a kutyát sem érdekli, és mindenkit a multiplayer izgat egyedül -- mely a Sledgehammer Games szerint a sorozat történetének legnagyobb változtatásait hozza majd el.

"Megvan a saját stílusunk. Az exoskeleton-páncélok a játék alapját képezik." -- mondta el Michael Condrey társalapító a Metrónak. "A mi multiplayerünknek van az általam csak legnagyobb durranásnak nevezett újdonságfaktora, vagy ahogy te mondanád, legmenőbb cucca, amint hosszú ideje nem láthattál egy videojátékban sem. Nagy előrelépés ez a három éves fejlesztésben, mármint hogy innovatív megoldásokkal is elő tudtunk rukkolni. Minden, amit láttál az E3-on... csak képzeld el, milyen jelentősek lesznek azok a dolgok, ha multiplayerre kerül a sor!"

Csak szerényen, Michael! A Sledgehammer Games ígéretei szerint egyébként a jövőbeli kütyük, különleges gránátok, drónok és egyéb nyalánkságok, bár mind-mind szerepelni fognak a multiban, nem lesznek túl erősek, így a kezdő játékosoknak is lesz esélyünk, hogy fel tudják venni az iramot a tapasztaltabb szobaharcosokkal.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!