• A Call of Duty: Black Ops 3 november 6-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re
  • A Zombies mód szinte teljes értékű játék lesz
  • Lesz négyfős kooperációs mód a kampányban
  • A karaktereink teljesen testre szabhatóak lesznek
  • Alaposan megváltozik a mozgási rendszer

Nem fogják megdicsérni a GameStop azon alkalmazottját, aki lefényképezte és kitette a netre a kiküldött promóciós anyagokat. Ugyanis az alább olvasható információkat az Activision vasárnap akarta publikussá tenni, így viszont már kevesebb hírrel szolgálhatnak. Emiatt persze főjön a kiadó feje, minket a Call of Duty: Black Ops 3 érdekel.

Először a legfontosabb: a játék november 6-án jelenik meg. Mi több, a World at Warhoz hasonlóan itt is lesz publikus beta, amihez az előrendelők férhetnek majd hozzá. Úgy tűnik, a Black Ops 3 csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg, legalábbis az apró betűs szöveg erre enged következtetni, mivel a felsorolásban nincs benne a Plyastation 3 és az Xbox 360.

call-of-duty-black-ops-3-promo-poster-0.jpg

A Redditre is kiszivárgott néhány infóbombával tömött promóciós anyag, hála egy CharlieIntel nevű felhasználónak. Az első kép a Zombies módról szól, amely a leírtak alapján majdhogynem egy teljes értékű játék lesz saját narratívával, XP alapú játékmenettel.

call-of-duty-black-ops-3-promo-poster-2.jpg

A mozgás is kibővül, vagyis inkább, átalakul, méghozzá egy láncmozgásokkal operáló, mozgás-alapú rendszer került a játékba, amiben ugrálhatunk, csúszkálhatunk, vetődhetünk, kihasználva a környezet adottságait, miközben teljes uralmunk van fegyvereink felett – valahogy úgy, mint a Dying Lightban. A pályákat természetesen úgy alakították ki, hogy maximálisan kihasználhassuk az új mozgási rendszert.

A multiplayerben megjelenik a Specialist karakter-rendszer, amely egy harmadik fejlődési módot biztosít a tradicionális és a fegyverek fejlődése mellett. Ez valamilyen módon hatást fog gyakorolni a fegyverekre és a képességekre is, csak sajnos a promóciós anyagból nem derül ki, miképpen.

call-of-duty-black-ops-3-promo-poster-3.jpg

A Treyarch négyfős kooperációs lehetőséget biztosít a kampány alatt, ugyanazzal a rendszerrel megtámogatva, ami már jó ideje muzsikál a zombi mód és a multiplayer alatt. Kapunk egy filmszerű, aréna-stílusú játékmódot is, ami a kooperációt és az újrajátszhatóságot szolgálja, ráadásul a karakterein talptól skalpig testre szabhatóak lesznek.

call-of-duty-black-ops-3-promo-poster-4.jpg

Nos, ezek szivárogtak ki a promóciós anyagból, de talán az elkövetkezendő napokban napvilágot látnak még további részletek, vagy egy újabb túlbuzgó bolti alkalmazottól, vagy az Activisiontól származva.

call-of-duty-black-ops-3-promo-poster-1.jpg