• A Call of Duty: Infinite Warfare kihagyja az előző generációt
  • Kimarad az Xbox 360 és a PS3
  • Csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg a sorozat új része

Már tavaly is eléggé gyalázatos állapotban jelent meg a Call of Duty: Black Ops 3 az előző generációs gépekre, hiszen az még hagyján, hogy a grafika és a teljesítméby jócskán elmaradt attól, amit a gépektől elvárhatnánk, de még a singleplayer kampány is hiányzott, így egy hiányos és lebutított programot kaptak azok, akik még kitartottak az Xbox 360-nál vagy a PS3-nál.

Idén nem kell ilyesmitől tartani, a Call of Duty: Infinite Warfare ugyanis egyáltalán nem jelenik meg előző generációs konzolokra.

Ezt a csapat Twitteren tudatta a nagyérdeművel, és egyéb magyarázatot nem adtak, de nem is kell, mindenki kimondatlanul is tudja, hogy végérvényesen eljárt az idő az Xbox 360 (ennek gyártása már le is állt) és a PS3 felett, sőt, már az aktuális generációnak is meg vannak számlálva a napjai, már ha lehet hinni a pletykáknak, amelyek a közelgő utódokról szólnak. Nem meglepő tehát, hogy a csapat ejtette a koloncot.

A történet teljességéhez hozzátartozik, hogy az Infinity Ward csak a PS3-at említette meg, de biztosra vesszük, hogy az Xbox 360 is kimarad. Emellett szól az, hogy az egyik hivatalos promóciós anyagban sem említik az MS és a Sony ősöreg gépét, másrészt pedig a Sony és az Activision üzleti kapcsolata miatt (aminek részeképpen megint előbb PS4-re jelennek meg a DLC-k) kizártnak tűnik, hogy kivételezzenek az Xbox 360-nal.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!