A Call of Duty: Modern Warfare remake-je nem tartalmazott semmi haszontalan extrát az eredetihez képest, viszont egy Semyel nevű redditer barátja, bizonyos Tails 10 nem használt fegyvert talált a játék fájljai között (többek között egy ásót), amik nagy része nincs is teljesen kész – legtöbbjüknek nincs teljes textúrája, de mindegyiknek van hangja és animációja.

A rajongók szerint a legvalószínűbb az, hogy DLC formájában akarják ezeket majd eladni nekünk, amit alátámaszthat az, hogy Tails olyan animációra is rálelt a fájlok közt turkálva, ami a Black Ops 3-ban lévő Black Market fegyverkereskedőhöz hasonló figurára utal.

Semyel képeket töltött fel barátja felfedezéséről, amit galériánkban láthattok, valamint két videót is feltett a Youtube-ra, de az Activision ezeket már leszedette, ami szintén eléggé gyanús tett.

Azt tudjuk, hogy a Modern Warfare Remastered decemberben még megkapja a maradék multiplayer térképet, méghozzá ingyen, de további bővítésekről nem hallottunk. Mit gondoltok? Érdemes fizetni ezekért a tartalmakért, vagy jól meglennétek nélkülük is?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!