6. Zuma Blitz

A Zumát mindig is imádtam, hiszen rendkívül egyszerű játékmenete mindig kéznél volt akkor, ha gyors, könnyed kikapcsolódásra vágytam. A játék lényegében egyszerű logikai, ügyességi program, amit Facebookon keresztül játszok néhanapján. Hogy miért? Mivel egy kör csak egy percig tart, és ennyi idő alatt kell a lehető legtöbb pontot elérni, ezért sokszor újraindításra sarkall, hogy aztán Facebook barátaim orra alá dörgöljem, mennyire király (értsd: szánalmas) ember is vagyok.

Chris kedvencei: 10 ingyenes játék

5. Tribes: Ascend

A 2012-es év egyik legnagyobb meglepetése számomra ez a kivételesen szórakoztató FPS lett, amiben két csapat mérheti össze erejét tankokkal, repülőgépekkel, szuperfegyverekkel. A grafika pazar, a játék pedig még gyengébb gépeken is elfut, szóval ha még nem hallottál a Tribes: Ascendről, de kipróbálnál egy valamire való jó kis lövöldözős játékot, akkor irány a Steam!

Tovább a játékadatlapra!

4. Battlefield Play4Free

A Battlefield-sorozatnak két része is akad, melyet teljesen ingyenesen kipróbálhatnak az érdeklődök. Az egyik a Heroes, ami egy nézdahátam-lövölde, a másik pedig a Play4Free, ami lényegében a Battlefield 2 leegyszerűsített változata (nincs Commander Mode, nincsenek szakaszok, de lényegében majdnem ugyanaz). Na, szóval sok kritika éri mindkét játékot, hogy a fizetős tartalmak túl nagy pluszt adnak itt a játékosoknak, de igazából én ezt nem éreztem. Akárhányszor játszottam, mindig a ponttábla elején végeztem, pedig sima alapfegyverekkel nyomtam, de persze az is lehet, hogy mindig sikerült kifognom egy béna csapatot ellenfélnek. Mindenesetre rendkívül szórakoztató lövöldözős játékok, főleg a Play4Free, ami remekül megmutatja, milyen is egy igazi Battlefield-játék -- járművekkel és minden egyébbel.

Tovább a játékadatlapra!

3. FarmVille 2

Oké, most rohadtul szégyellem magam, de a FarmVille 2-ről nem tudok leszakadni. Tudom-tudom, ezzel csak a titkárnők játszanak, meg unatkozó háziasszonyok, de igazából úgy érzem, hogy a zyngások egy olyan stratégiai játékot készítettek, ami nemcsak összetett, de telis-tele van tartalommal, ami mindig vissza-visszacsábít engem. Ráadásul még jól is néz ki, de ez mondjuk mellékes egy böngészőben játszható játék esetében.

Chris kedvencei: 10 ingyenes játék

2. Neverwinter

A Cryptic Studios Neverwinter című játéka egy igazán kivételes MMOG, amit bárki kipróbálhat, ha meglátogatja a lenti linket. Bár eleinte elég szokványos, mondhatni unalmas játéknak tűnt, idővel, ahogy lépkedtem benne a szinteket, egyre jobban kinyílt előttem, s fedte fel valódi arcát. Telis-tele van tartalommal, több ezer küldetéssel, de vigyázni kell vele, ugyanis elég sok pénzt otthagyhat benne az, aki beszippant a kicsike.

Tovább a játékadatlapra!

1. World of Tanks

A Wargaming.net üdvöskéje számomra a legjobb ingyenes játék, amihez valaha szerencsém volt. Pont. Most mesélhetnék újra a hihetetlen sok tankról, ami a játékban van, vagy a taktikus játékmenetéről, illetve fejlődési rendszeréről, de felesleges, hiszen legalább húszszor leírtam már ezt. A World of Tanks egy rendkívül addiktív, látványos, és hangulatos tankos játék, amiben nincs két egyforma harc.

Tovább a játékadatlapra!

Ez persze csak az én véleményem. Nektek mik a kedvenc ingyenes játékaitok?

1 2