A Conan Exiles a túlélés nehézségeit hivatott a játékosokkal megismertetni, de az első bemutató alapján nem győzött meg mindenkit arról, hogy ehhez igényes, minőségi látvány is társulni fog. Ezt már a fejlesztésért felelő Funcom csapata is tudja, így azon dolgoznak, hogy új irányba tereljék a kegyetlen körülményeket felvonultató túlélőszimulátor művészeti megvalósítását.

A készítők az első előzetes kiadása után vegyes véleményeket kaptak a játék grafikájának kivitelezéséről, és annak művészi irányvonaláról. Az elmúlt hónapokban sokat dolgoztak a látványelemek csiszolásán, így számos ponton hatalmas javulás történt az első előzetesben látottakhoz képest. A fejlesztők szerint a játék látványvilága most már sokkal élénkebb, mint korábban.

Mindig jó látni, ha a fejlesztők figyelnek a rajongóik visszajelzéseire, és az így kapott vélemények alapján javítanak a készülő termékükön. Szerencsére valószínűleg arról is tudomást fognak szerezni, ha az általuk választott új irány nem megfelelő a játékosoknak, mivel friss, véleményezésre váró képek is érkeztek a 2017 elején érkező programról.

Az említett képeket megtekinthetitek a galériánkban, vagy ha ez nem lenne elég, akkor itt 360 fokos betekintést is nyerhettek a játék könyörtelen világába. Nektek mi a véleményetek az új látványvilágról?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!