• A Conan Exiles egy véres, túlélésre fokuszáló játék.
  • jelenleg PC-n Early Access állapotban érhető el.
  • Idén tavasszal Xbox One-ra is megjelenik.

Sok program épít a túlélésre, de Conan Exilest megfűszerezte a játékmentébe csempészett ötletesség. Például, nem játékos karaktereket is elhurcolhatunk rabszolgáknak a bázisunkra, vagy akár hatalmas, pusztító titánokat is megidézhetünk. A játék végleges változatának megjelenése még messze van, de az eladásokra már most sem panaszkodhatnak a fejlesztők.

A játékból már az első héten 320000 példány kelt el, és a Steam mutatói is bizonyítják, hogy meglehetősen jól fogy a program. Valamint a korábban megígért moddolhatóság ideje is elérkezett: az Unreal Engine szerkesztő letöltésével és használatával, a játékosok megpiszkálhatják programot. Az elkészült módosításokat a Steam Workshopba lehet feltölteni.

A szerkesztőt az Unreal Engine oldalál találjátok. Az oldal jobb felső sarkában található, kék színű „GET UNREAL” gomra kell kattintani, majd a „Get Unreal Engine” felirat alatti a letöltés gombot kell megkeresni és használni. A többjátékos mód szerveri, a terhelése okozta problémák miatt leállításra kerültek a múlt hét során, de már újra elérhetőek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!