Bizony-bizony, tényleg a Conan Exiles a legújabb sláger. A játék nem akárhogy hozta be az árát, nem csak az eddigi fejlesztési költségek térültek meg, hanem az egész évre tervezett kiadásokat fedezi az eddigi bevétel, hozta nyilvánosságra a Funcom. Az első 28 nap alatt 480.000 példány talált gazdára, ami alig marad el az egész évre tervezett 487.000 eladástól, ráadásul a tendencia eddig szakadatlan: az első két hétben 320.000 játékos nevezett be a hyboriai kaladba. Hogy még egy pár számmal dobálózzunk, a kezdeti fejlesztés 4.5 millió dolláros költsége alig egy hét alatt térült meg, nem rossz!

Ebből nyilvánvalóan következik, hogy a játék jövője biztosított, és a korábban beígért tartalmi frissítések terv szerint érkezni is fognak, az elkövetkezendő 12 hónap korai hozzáférésben töltött idő alatt összesen hét nagyobb bővítményre számíthatunk. A csapat gőzerővel dolgozik a játék megítélésének javításán, megjelenés óta 18(!) kisebb-nagyobb foltot kapott a Conan Exiles.

Ami pedig a konzolokat illeti, az Xbox One Game Preview várhatóan 2017 harmadik negyedévében veszi fel a Funcom játékát, megjelenés pedig egy időben várható a PC-s verzióval mind a Microsoft, mind a Sony kütyüjén.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!