Crysis Warhead PCAz ötletet a Comic-Con-on vázolták fel a közönségnek. Az előre összerakott gépek a Crysis Warhead megjelenésével egy időben kerülnek a boltokba többféle kiadásban. Az árak 600 és 800 dollár között mozognak, és a különféle konfigurációk a játék grafikai beállításai szerint alakulnak majd.

Akármennyire kézenfekvő lenne a dolog, de a PC-k nem a Minimum, Medium és a Maximum neveket fogják kapni -- utalva a grafikai részletességre --, hanem a sokkal fantáziadúsabb Crysis Warhead Performance PC és ehhez hasonló elnevezésekkel debütálnak.

Sajnos a lényeget nem közölték, azaz hogy milyen alkatrészek lesznek a Crysisre kihegyezett gépekben, de lehet, hogy ezt még túl korai lenne megmondani. Mindenképpen dicséretes viszont az EA-től, hogy ilyen akcióval kedveskedik -- csak nehogy azokon a gépeken is szaggasson a Warhead...



Kapcsolódó hír, hogy a játék producere, Bernd Diemer egy interjúban elmondta: ha a Warheadet a legmagasabb beállításon (Very High) akarjuk játszani, nem lesz szükség DirectX 10-re, és ezzel együtt Vistára sem, továbbá ez az opció mostantól „Enthusiast” névre fog hallgatni.