Még sokat kell várnunk arra, hogy lényegi információkat kapjunk a CD Projekt RED következő játékáról, a Cyberpunk 2077-ről, morzsáink azonban vannak. Majd egy hónapja a játék különleges effektjeiért felelős művésze, Jose Teixeira mondta ezt, hogy sokkal-sokkal nagyobb játék lesz, mint a Witcher 3, most pedig a stúdió vezető küldetéstervezője, Mateusz Tomaszkiewicz közölte: teljesen eltér majd a Witcher 3-tól a Cyberpunk 2077, de átveszi annak jól sikerült elemeit.

„Meg akarjuk tartani azt, ami jó lett (ilyen a küldetések), és úgy általánosságban nem akarunk változtatni azon, ami működik. Követjük azt a sémát, ami bejött. Úgy gondolom, hogy van, amit jobban is csinálhattunk volna, és ezt figyelembe is veszünk a Cyberpunkban. Egyébként teljesen másmilyen a játék, persze, ez is egy RPG, de teljesen más rendszerrel. Azon kell dolgoznunk, hogy a játékmenet másmilyen módon legyen szórakoztató a kardozáshoz képest. Egyszóval alkalmazkodnunk kell, de ahogy mondtam, mindent megtartunk, ami a Witcher 3-ban jó volt.” -- mondta Mateusz Tomaszkiewicz a PAX Australia során.

A csapat valószínűleg a további részleteket is csöpögtetni fogja, májusban ugyanis azt mondták, hogy 2017-ig nem részletezik a Cyberpunk 2077-et. Addig a Witcher 3-é a főszerep.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!