Végigjátszottad a Dark Souls 2-t és azt hitted, hogy véget ért szerencsétlen karaktered folytonos elhalálozása? Nos, tévedtél, a Bandai Namco ugyanis egy újabb vérben gazdag kalandra küld minket, mégpedig három DLC formájában.

A kiadó épp most jelentette be, hogy júliusban indul egy DLC-trilógia The Lost Crowns címen. Ennek első része, a Crown of the Sunken King július 22-én fog megjelenni PC-re és Xbox 360-ra, majd egy nappal később PS3-ra. Ebben játékosként az lesz a feladatunk, hogy megtaláljuk Vendrick király katakombákban eltűnt koronáját.

Ezt követi augusztus 26-án (PS3-on 27-én) a Crown of the Old Iron King epizód, ami egy fekete köddel ellepett toronyba invitál, hogy visszaszerezzük a Vaskirály koronáját „megtévesztő ösvényeket bejárva.”

A harmadik és egyben utolsó DLC, a Crown of the Ivory King szeptember 24-én érkezik (PS3-ra szeptember 25-én), s ebben egy fagyos hegyen felépített templom vár minket, szintén azzal a feladattal, hogy visszaszerezzük a címadó király koronáját. Itt a faggyal együtt élő rémségek és varázslatok keserítik majd meg az életünket.