A Dark Souls sorozat tagjai, mint tudjuk sosem tartoztak a legkönnyebb játékok közé, viszont mindig akad egy-két mazochista alak az interneten, akik még több önostorozó kihívásra vágynak. Ilyenkor történnek az olyan balesetek, mint mikor a Dark Souls 2-t egy gitár kontrollerrel játszotta végig egy unatkozó úriember. De vajon mit találhatna még, aki ennél is kellemetlenebb élményre vágyik?

Bár egérrel és billentyűvel játszva is kellően nehéz a Dark Souls 3, azért egy táncszőnyegen mégis csak stílusosabb lenne végigpörögni a játékon. Így hősünk fogta magát és minden tánctudását bevetve lemosta a táncparkettről az első főellenséget, ludex Gundyrt, majd büszkén hozzátette, hogy csupán harminc próbálkozásába tellett ez a mutatvány.

Ezek alapján eléggé húzós belegondolni abba, hogy hány próbálkozásba kerülne a későbbi főellenségeket legyőzni. Bár ahogy a FromSoftware alkotások rajongóit ismerem, előbb-utóbb akadni fog valaki, aki egy hétvégi Dirty Dancing gyorstalpaló után végigszambázik a teljes kampányon.