• Megvan, kik szerepelnek, a Dead Rising-filmben
  • Rob Riggle lesz Frank West
  • A másik három, fontosabb karaktert Harley Morenstein, Aleks Paunovic és Keegan Connor Tracey alakítja
  • A Dead Rising: Watchtower előbb az interneten, majd DVD-n fog megjelenni, moziba nem kerül
  • Premierdátum még nincs

A Legendary Digital Media bejelentette, hogy ki lesz a készülő Dead Rising-film, a Dead Rising: Watchtower főszereplője: Frank West szerepét Rob Riggle kapta. Riggle a 21 Jump Streetből lehet ismerős, de sok más helyen is megfordult már, mint mellékkarakter, például a Modern családban vagy a Wilfredben.

A többi, fontosabb szereplő Harley Morenstein, aki a Pyro névre hallgató, mániákus motorost alakítja, Aleks Paunovic egy Logan nevű fickó lesz, aki annak a motorosbandának a vezetője, melynek Pyro is a tagja, Keegan Connor Tracey pedig a becsületes újságíró, Jordan képében jelenik meg. Szerepel még Jesse Metcalfe, Meghan Ory, Virginia Madsen és Dennis Haysbert is.

A történetről annyit árult el a Legendary Digital Media, hogy miután a zombivírus ellenszere csődöt mondott, a négy főszereplőnknek utána kell járnia, hogy mi áll a dolog hátterében, s egyre világosabb lesz, hogy egy kormányzati összeesküvés okozta milliók halálát.

Talán furcsa, hogy a produkcióban nem szerepel egy igazán nagy név sem, de ez sem véletlen, hiszen a Zach Lipovsky rendezésében készülő Dead Rising: Watchtower előbb az interneten, a Crackle portálon fog megjelenni, majd csak azután DVD-n, moziba pedig egyáltalán nem kerül.

rob-riggle.jpg