Film készül a Dead Rising-sorozat alapján, de nem úgy ahogy azt gondoljátok: nem fog moziban megjelenni, s nagy nevek sem foglalkoznak vele, „csak” egy digitális, illetve később DVD-n terjesztett, alacsony költségvetésű alkotás lesz.

A Variety értesülései szerint a filmet a  Legendary Digital Media fogja elkészíteni a Contradiction Films közreműködésével, a kész munka pedig elsőként a Sony birtokában lévő Crackle videó-streamelő oldalon jelenik meg, majd pedig később kereskedelmi forgalomban is megvásárolható lesz DVD-n. A terjesztő az a Content Media, amely korábban a Mortal Kombat: Legacy, a Halo 4: Forward Unto Dawn és most a Street Fighter sorozatot intézte.

A vezető producer Lorenzo di Bonaventura, aki a Transformers-franchise producere is egyben, míg az írói teendőket Tim Carter és Tomas Harlan látja el a Contradiction Films oldaláról. Rendező egyelőre még nincs, és azt sem tudni, hogy kit szemeltek ki főszereplőnek, valamint a premierdátum sem ismert, szóval még nagyon a folyamat elején járunk, így messze van még a megjelenés.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!