A The Farm 51 berkeiben készül a Deadfall Adventures, ami kis túlzással a "szegény ember Unchartede" jelzőt is megkaphatná. Persze senki ne vegye ezt sértésnek, sőt igazából dicséretnek szánom, ugyanis a PlayStation-tulajokon kívül más platformon még nem volt részünk Nathan Drake kalandjaihoz fogható stílusban készült játékhoz, főleg nem belső nézetes formában -- pontosan egy ilyen hiánypótló művet kapunk a Nordic Games gondozásában.

A történet szerint 1938-at írunk, a hősünk pedig egy bizonyos James Lee Quatermain (a sokkal híresebb, ám éppen ezért költségesen licencelhető Allan Quatermain itteni megfelelője), aki egy világmegmentő kalandra indul a szépséges Goodwinnel az oldalán. Az útjuk Egyiptomból Dél-Amerikáig viszi őket ősi rejtélyek és kemény ellenfelek sokaságán keresztül, mindeközben pedig még a nácikkal és az oroszokkal is versenyt kell futniuk.

Akit érdekel az Unreal Engine 3.0 által hajtott, s az Uncharted hangulatát idéző FPS, annak már nem kell sokat várnia, ugyanis a Nordic Games épp ma jelentette be, hogy a program szeptember 27-től lesz elérhető PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Deadfall Adventures -- Megjelenés: 2013. szeptember 27. -- Gépigény: nem ismert