• Kiszivárogtak a Bungie Destinyvel kapcsolatos tervei
  • Március 10-én jön a House of Wolves
  • Szeptemberben egy masszív kiegészítő, a Comet: Plague of Darkness érkezik
  • További két DLC van még úton, a Vex és a Forge of Gods

Kiszivárgott egy kép, ami állítólag egy Bungie megbeszélésen készült, s ha tényleg így van, akkor fény derült arra, hogy a csapatnak milyen tervei vannak a Destinyvel az új évben. A kép alapján március 10-én fog megjelenni a második DLC, a House of Wolves, amit szeptemberben a Comet: Plague of Darkness, a Vex valami (nem lehet kiolvasni) és a Forge of Gods követ majd.

Mindközül az érdekesség a Comet: Plague of Darkness, amiről ki kell hangsúlyozni, hogy ez nem egy folytatás, hanem az alapjáték eddigi legnagyobb kiegészítője, amit külön, lemezes formában is árusítani fognak. Ebben négy helyszínen, a Holdon, a Marson, a Vénuszon és egy Hive hajón kalandozhatunk, és összesen 12 új sztorimisszió, 4 strike küldetés, egy-egy raid és helyszín, 6 fős PvP arénák, egy új alosztály és két új fegyvertípus mutatkozik be.

A Vex DLC a Vénusz és a Mars felé visz minket, és három, a történetet bővítő küldetéssel, két strike misszióval, 1 raiddel és multiplayer pályákkal vár. A Forge of Godsról még nem tudni semmi, de egy elmélet szerint Cabal központú lesz.

Érdemes megjegyezni, hogy a kép már nem mai darab, így lehet hogy egyes részletek változtak vagyis lehet, hogy semelyik fenti dátum és infó sem stimmel. Majd akkor tudunk biztosat, ha a Bungie hivatalos bejelentést tesz.

destiny-dlc-k.jpg