Az Eidos Montreal fórumán, a Deus Ex: Mankind Divided technikai topikjában már forr a levegő, és sorra nyílnak meg az újabb és újabb témák a játék különböző hibáival kapcsolatban. Igen, sajnos a PC-s változat itt sem hibamentes, sőt, a fórumot elnézve kifejezetten sok gond van a programmal.

A játékosok számos problémáról számoltak be, úgymint mindjárt az indításkor bekövetkező összeomlásról, teljesítménybeli problémákról, begyorsuló egérről, és így tovább. Az Eidos már dolgozik ezen problémák megoldásán, addig is adtak pár jó tanácsot azoknak, akik beléjük futnak.

Mindenképpen frissítsük drivereinket, és ha ez sem oldja meg minden gondunkat, kapcsoljuk ki az MSAA-t és a Contact Hardening Shadowst, a Volumetric Lightningot pedig hatásfoktól függően tartsuk be- illetve kikapcsolva. A 4 GB-os VGA-k tulajdonosainak ildomos lenne maximum High fokozatig felhúzni a beállításokat, maradjunk 1080p-s felbontásnál, és érdemes az Exclusive Fullscreent használni. Az egeres problémára nem tudtak jobbat mondani, minthogy a patchig használjunk kontrollert.

A Train Stationnél bekövetkező összeomlásra a javallat az, hogy használjunk alacsonyabb grafikai beállításokat, tiltsuk le a DLC tartalmakat a játék könyvtárában, futassuk a játékot ablakban vagy kapcsoljuk ki a feliratot.

Ami az Axis opciót illeti, ne foglalkozzunk azzal, amit a menüben látunk, fogadjuk el azt, amit a játék kínál. Végül a Breach - Final Reward hibáját ideiglenesen megoldották azzal, hogy kicserélték a jutalmat. Az eredeti verziót visszakapjuk, amint megoldották az itt jelentkező gondot.

Az Eidos természetesen letette a nagyesküt, hogy a patch hamarosan érkezik, és a Deus Ex: Mankind Dividedet zökkenőmentesen élvezhetjük majd. Addig pedig a türelmünket kérik.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!