Dinga Bakaba vezető játéktervező árulta el, hogy a Dishonored 2-ben mág-más élmény lesz Corvo Attanót és Emily Kaldwint irányítani, mert a két szereplőnek jelentősen eltérnek a képességei, és ez bizony különböző megoldásokat eredményezhet adott szituációkban.

Corvo képességei ismerősek lesznek az első részből, a már meglévőket csak továbbfejlesztették, illetve kibővítették hősünk tárházát néhány új erővel.

Ami Emily-t illeti, belőle tökéletes orgyilkost faraghatunk a játék során. Hiába képezte ki Corvo, ő még mindig egy császárnő, olyasvalaki, aki egy palotában nőtt fel, s ez bizony meglátszik rajta minden téren. Viselkedésében, öltözködésében, fegyverzetében. A készítők külön odafigyeltek arra, hogy elhiggyük: az ő fegyvereit a legjobb kovácsok készítették, a ruháit a legjobb szabók varrták. Képességei is ezekre reflektálnak majd.

Így például az Entity from the Voiddal képes lesz elkerülni a konfrontációkat, míg a Dominóval összekötheti ellenfeleit, az egyik megölésével az összes többit is kivégezheti.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A november 11-én megjelenő Dishonored 2 tizenöt évvel az első rész cselekménye után veszi fel a fonalat.