• A Disney Infinity 3.0 Edition három Star Wars Play Setet fog tartalmazni
  • Emellett belekerülnek az Agymanók című animációs film szereplői is
  • Továbbá kapunk új Pixar és Disney karaktert
  • A továbbfejlesztett Toy Boxnak hála az 1.0 és a 2.0 figurái is kompatibilisek lesznek a 3.0-val
  • A Starter Pack ősszel érkezik, benne Anakin Skywalkerrel és Ahsokat Tanóval
  • PC-re, PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra, Xbox 360-ra, Wii U-ra, iOS-re és Adnoidra is megjelenik

A Disney Infinity 3.0 Editionban a Star Wars hősei és gonoszai is csatlakoznak a Disney, Pixar és Marvel szereplőihez, ahogy arról már korábban értesültünk, hála egy német webáruháznak, a Saturnnak. Most viszont a hivatalos bejelentéssel további részleteket tudhattunk meg a Disney Skylanders-klónjának harmadik változatáról.

Három Star Wart tematikájú Play Set vár ránk. A Twilight of the Republic a Baljós árnyak, A klónok támadása és A Sithek bosszúja idejébe kalauzolja el a játékost. A Rise Against the Empire címéből adódóan az Egy új remény, a Birodalom visszavág és a Jedi visszatér érájában játszódik, míg a harmadik játszótér a télen debütáló az Ébredő Erő című filmet veszi célba.

starwarsdisneyinifnity30-1.png

A Twilight of the Republic játszható lesz Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Obi-Wan Kenobi, Yoda és Darth Maul (pletykálnak Grievous tábornokról is, de a Disney sajtóközleményében ő nem szerepelt). A Rise Against the Empire főszereplőit nem nehéz kitalálni: Luke Skywalker, Leia Organa hercegnő, Han Solo, Chewbacca és Darth Vader. Ráadásul ebben vezethetünk majd X-szárnyút és a legendás Millennium Falcont is, és ellátogathatunk olyan bolygókra, mint a Tatooine, a Hoth és az Endor. Hogy a harmadik Play Sethez kik járnak majd, az még rejtély, de Finn, Rey, Poe Dameron és Kylo Ren biztos jelölteknek tűnnek.

Ám nemcsak a Star Warsról fog szólni a Disney Infinity 3.0 Edition, hiszen a Pixar-féle Agymanók című film öt hőse (érzelme) is kap figurákat, sőt, jön Mickey egér, Minnie egér, Mulan, Olaf, valamint a Tron: Örökségből Sam Flynn és Quorra. A Marvel-univerzum rajongóinak sincs oka a csüggedésre, az új verziószám elhozza a Hulkbuster Iron Mant és Ultront, valamint olyan új szereplőket, akikről még nem rántották le a leplet.

A Disney Infinity 3.0 Edition ősszel jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox 360-ra, PS4-re, PS3-ra, Wii U-ra, iOS-re és Androidra. A Starter Pack része a Star Wars: Twilight of the Republic Play Set, benne Ahsoka Tanóval és Anakin Skywalkerrel, plusz egy kóddal, amivel feloldhatunk PC-s és mobilos tartalmakat. Az ára azonban elég borsos, 64,99 dollárba, azaz úgy 17-18 ezer forintba fog kerülni. Jó hír viszont, hogy az 1.0 és a 2.0 összes figurája és Power Discje kompatibilis lesz a Disney Infinity 3.0 Editionnal, hála a továbbfejlesztett Toy Boxnak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!