Ahogy az az Evolution Studios megígérte, mihelyst tisztázódik a DriveClub megjelenése, új információkat árulnak el a játékról, ez így is lett. Eddig megtudtuk, hogy milyen módokon csatlakozhatunk a közösséghez, most pedig azt, hogyan versenghetünk majd a többiekkel.

A DriveClub már a nevével is jelzi, hogy a közösségi élmény kialakítására törekszik, ennek gerincét pedig a játékosok által felállított klubok jelentik. Ezek a résztvevők stílusát tükröző alakulatok lesznek, amik versenyek, kihívások és riválisok legyőzésével szerezhetnek maguknak dicsőséget és tiszteletet, hogy ezek által már ránézésre is tudja mindenki, hogy komoly csatának néznek elébe.

Persze nemcsak csapatban, hanem egyéniben is teljesíthetünk, ráadásul a játék nem csak a köridőket, hanem nagyjából minden mást is követ, többek között a driftelésben mutatott ügyességünket, az elért eredményeket pedig összeveti a többiekével, hogy egy folyton változó online csatateret kapjunk, ahol állandó viaskodás mehet a legjobb eredményért.

Mindezen felül az IGN jóvoltából van két friss, bár nem túl jó minőségű játékmenet-videónk is; az elsőn egy éjszakai versenyt láthatunk, a másodikon pedig éppen a futam során esteledik be.