Két évvel ezelőtt az Ubisoft nagyot alkotott, tavaly kellemes hangulatú konferenciát mutatott be. Hogy idén mivel jöttek? Ezzel!

Aisha Tyler a műsorvezető. South Park: The Fractured But Whole című játékkal kezdenek, melynek készítője a Ubisoft San Francisco, és a Stick of the Truth közvetlen folytatása lesz.

Aisha Taylor arról beszél, hogy nagyon intenzív év van előttük és mögöttük, amely egyben nehéz is volt, de meggyőződése, hogy az őszínte visszajelzések javára válnak a cégnek. Yves Guillemot lép a színpadra, aki rögtön egy teljesen új IP-t mutat be. Középkori környezetben játszódik, lovagok, kardok, várak, címe: For Honor. Ubisoft Montreal készíti a játékot. A harc művészete  a hívószó , de a játékot nem lehet egyedül megnyerni. Két négyfős csapat demózza a játékot. Véres, durva, amilyen a középkori harc is volt. Két videónk is van.

Visszatér a The Crew! Vadabb, gyorsabb, jobb. Címe: The Crew - Wildrun.

Trials Fusion: Awesome Level MAX.

Tom Clancy's: The Division. A játékról már volt szó a Microsoft konferenciáján. A prezentáció a Dark Zone-t mutatja be, ahol a félelem, a bizalmatlanság, és az előre nem látható dolgok uralkodnak. A The Division még mindig érdekesnek néz ki, a sötét zónában több csoport csap össze, a hangok és a zene is nagyszerű, azt hiszem, akik a játék miatt aggódtak, a videó megnézése után reménykedni fognak. Nagy tapsot is kapott. A játék jövő év elején bétatesztet kap minden platformon. Megjelenés 2016. március 8. Hurrá!

Megint két videó jelent meg, mindkettőt érdemes megnézni!



Anno 2205. Megjelenés november 3-án. A bétára még idén sor kerül. Nagyszerűen néz ki a távoli jövőbe ültetett játékmenet, és bár én nem vagyok egy nagy stratéga, de ezt szívesen kipróbálnám.

Just Dance 2016. Nem kell konzol-kamera, elég egy okostelefon, hogy használhassuk a játékot. Újdonság a Just Dance Unlimited, mely egy stream szolgáltatás, mellyel mindig új tartalmakhoz lehet hozzájutni.

Rainbow Six: Siege. Robbanékony, intenzív, minden lerombolható benne. Angela Bassett színésznő is szerepel benne. Új mód a Terrorhunt, melyben a terroristák felépíthetik a saját erődüket, hogy onnan védekezzenek a Szivárvány kommandó támadása ellen. Hosszú játékmenet videót mutattak be, a béta szeptember 24-én kezdődik.

A Trackmania visszatért! A lényeg nem változott. A Trackmania TM Turbo szintén az őrülten gyors, nyaktörő pályákon való versenyzést helyezi előtérbe. 200 versenypályán tehetjük próbára ügyességünket, versenypálya szerkesztője is van a programnak, mely a bemutató szerint nagyon könnyen használható.

Assassin's Creed: Syndicate. A 19. század közepén, Londonban játszódó program jól néz ki, csak ne legyen csalódás a vége, mint ahogy a 2014-es rész esetében történt. Játékmenet videót mutattak, és egy cinematic trailert.

Utoljára egy nyílt világú akciójáték került bemutatásra, melyet az Ubisoft Paris fejleszt. és a Ghost Recon: Wildlands címet viseli. Felnőtteknek való, 18+-os program lesz, nagyszerű grafikával, izgalmas játékmenettel. Nézzétek meg a videót, és élvezzétek a műsort!

Az Ubisoft konferencia sokkal jobb hangulatú volt, mint az EA-é, új IP-t láttunk, nemcsak folytatásokat. Maradjatok velünk, hogy együtt nézzük, mit alkotott a Sony!