Az óriáskiadó magyar idő szerint éjjel 11 órás kezdettel, a Los Angeles-i Orpheum Theaterben indította a maga kis show-ját. A függönyök elhúzása után egy pörgős Need for Speed: Hot Pursuit trailerrel hergelik a közönséget. A játékot a Criterion gárdája készíti és november 16-án fog megjelenni.

A szimplán csak Need for Speed: Hot Pursuit névre keresztelt játék a széria klasszikus részeinek nyomdokaiban jár, tehát egzotikus autók, arcade kezelés és rengeteg akció végre megint törésekkel. A játékban bemutatkozik az Autolog funkció is, mely a játékosközösség gyűjtőhelye lesz.Részletek itt !


John Riccitiello lép a színpadra és közli, hogy tíz játékot fognak bemutatni. A második a Dead Space 2.

Steve Papoutsis, a játék producere egy játékmenetdemót mutat a közönségnek, melyben Isaac látható, amint egy hordányi szörnyeteggel harcol, köztük egy új, pókszerű lénnyel. Megjelenés: 2011. január 25.

Sean Decker fogalja el a helyét a standon felállított 24 monitoros konstrukció előtt, és az új Medal of Honort mutatja be élőben 24 játékossal, a DICE által fejlesztett multiplayer, azon belül is a deathmatch módra koncentrálva. A kivetítőn a külön monitorokon az egyes játékosokat lehet látni akció közben.

A bétateszt június 21-én indul mindhárom platformon és két pályát (Kabul City Ruins és Helmand Valley) tesztelhetünk majd.

E3: Az Electronic Arts sajtótájékoztatója

További jó hír az FPS-rajongóknak, hogy télen érkezik a Battlefield Bad Company 2 Vietnam expanzió, és hogy hamarosan útjára indul a Gun Club nevű közösségi oldal (gunclub.ea.com), ahol a lövöldéket érintő legfrissebb hírekről értesülhetünk, idő előtt kipróbálhatjuk az új címeket, és exkluzív tartalmakhoz juthatunk majd.


Randy Couture
a következő, aki bemutatja az EA Sports Live Broadcast szolgáltatást az új MMA-játék kapcsán, ami azt takarja, hogy ha az általunk kreált harcost az EA elég jónak tartja, egy játékon belüli, online nézhető meccset szervez valódi kommentárral. Érdekes!

A szolgáltatás október 19-én indul.


Bejelentésre került az EA Sports Active 2, mely a Nintendo Wii és PlayStation 3 mellett természetesen a Kinectre is meg fog jelenni. Az új játékhoz egy szívritmus-érzékelőt is csomagolnak, mely valósidejű visszajelzést ad a felhasználójának. Megjelenés november 16-án.

Kezd unalomba fulladni a műsor, melyen a legendás amerikai foci játékos, Joe Montana sem segít, aki garantálja, hogy a legújabb NFL-ből 25 millió példányt fognak eladni. Arról is beszél persze, hogy milyen jó lesz az NFL 11.

Sims 3 konzolos bemutatóra térünk rá Rod Humble prezentálásban, aki rögtön megígéri, hogy ötmillió darabot fognak eladni a játékból az első évben, a száraz adatok után pedig rátér a játékmenetre. Azt ígéri, hogy minden simnek szabad akarata lesz, majd bemutatja, miként néz ki egy olyan város, melyben csak az ő kicsi klónjai élnek: mindenki utálja egymást...

Cervat Yerli érkezik, ami csak egyet jelenthet: Crysis 2. A résztvevők már fel is vették a gála elején kiosztott 3D-s szemüvegeket, hiszen indul a demó, melyből kiderül, hogy a pinger egy kiborg fejlett intelligenciával és erős páncéllal.A hangulatos anyagból továbbá azt is megtudtuk, hogy nagyon okos ellenfelekkel lesz dolgunk, és hogy a beharangozott 3D-s effektek hasítani fognak.

E3: Az Electronic Arts sajtótájékoztatója

Cliff Bleszinski és a Bulletstorm érkezik. CliffyB gyorsan kijelenti, hogy ultrabrutális lesz a játék, és hogy 2011. február 11-én fog megjelenni, majd átadja a főszerepet a játékmenetdemónak.

Mary Birh és Greg Zeschuck bejelentik, hogy a The Old Republicban minden játékosnak lesz külön csatahajója, ezeket a hajókat pedig PvP zónákban (például Alderaan körül) lehet majd használni.

A holnapi nap folyamán kipróbálható lesz a játék, már persze csak azoknak kik kint vannak a találkozón.


John Riccitiello
átveszi újra a színpadot és lezárja a sajtótájékoztatót.



A személyes véleményem, hogy az EA nem okozott csalódást a bemutatójával, de nem is mutatott semmi olyat, ami miatt kiemelkedőnek nevezhetném. Középszer, de élvezhető középszer volt...