• Mike Tyson két változatban is ringbe száll az EA Sports UFC 2-ben
  • Az előrendelők azonnal hozzáférhetnek a játékban kinyitható karakterként található bokszlegendához
  • További három harcos is elérhetővé válik a premier napján az előrendelők számára 

Remek akcióval igyekszik előrendelésre csábítani a játékosokat az EA, ugyanis a kiadó ketrecharcos játékának új epizódját, az EA Sports UFC 2-t most lefoglalók már a megjelenés napján ringbe léphetnek a legendás bokszolóval, Mike Tysonnal.

Minden idők legfiatalabb nehézsúlyú világbajnokát ugyan kinyitható karakterként a többi játékos is elérheti majd a programban, ám ehhez alaposan meg kell majd szenvedniük, hiszen a karriermódban be kell verekedniük magukat a Hírességek Csarnokába, hogy megszerezhessék.

Tyson egyébiránt két verzióban is felbukkan az EA Sports UFC 2-ben, az egyik a 80-as években karrierje csúcsán lévő Iron” Mike, a másik pedig a sportolói pályafutása alkonyán lévő “Legacy” Mike lesz. A játék alapverzióját előrendelők az előbbit, a Deluxe Edition kiadásra igényt tartók pedig mindkét formában megkapják a botrányairól is híres egykori bokszolót, aki azonban a játékban jó formában lesz, hiszen ő bír a legerősebb ütéssel az összes karakter közül.

Azonban a mostanság leginkább színészkedéssel (Másnaposok 1-2., Törtetők, Yip Man 3) foglalkozó Tyson mellett azért MMA kiválóságok is járnak bónuszként az előrendelőknek, így Pancrase, Bas Rutten és Kazushi Sakuraba is rendelkezésükre áll majd a premier napjától kezdve azoknak, akik már most lecsapnak a hamarosan bétateszt formájában kipróbálható, realisztikus bunyókat ígérő sportjátékra.