Tegnap kezdődött meg az EndWar Online bétatesztelése a játék 0.6.0 verziójának megjelenésével. A hosszas alfateszt és folyamatos bővítgetések után most egy még teljesebb játékot élvezhetnek azok, akik bejutottak.

A legújabb frissítéssel két új, hármas rangba tartozó parancsnok mutatkozott be: az Air Intercept légi támogatást nyújt, védve a földi egységeket, míg a Drone a lézeres célpont-meghatározással szerelt rakétáival a távolról képes pusztítani, ráadásul a hagyományos drónokkal ellentétben nem csak épületeket vehetünk célba, hanem katonai egységeket is, ráadásul egyszerre többet, a hátrány viszont az, hogy önállóan semmit sem tesz, minden parancsot a játékosnak kell megadnia.

Ezen kívül jött egy új játékmód, a Special Operations, ami nem más, mint 75, összesen három kategóriára (Ground Units, Air Units, Combined Units) osztott kihívás-sorozat, amelyek esetenként kemény, de roppant jövedelmező feladatok teljesítését kérik a parancsnokoktól. Többek között így könnyebben hozzájuthatunk értékes, az egységeink fejlesztésére felhasználható tervrajzokhoz.

A 0.6.0 frissítéssel továbbá áttekinthetőbbé vált az aszinkron PVP mód, a Fortress, illetve 20-as szint felett lehetőséget kapunk arra, hogy az orosz oldalon is kipróbáljuk magunk, vagyis egyetlen profillal egyszerre játszhatunk a két frakcióval.

A béta megjelenésének örömére játékon belüli eseményekkel várnak a fejlesztők, amik teljesítésével értékes nyereményeket kaphatunk, illetve a héten további meghívókat küldenek a tesztelésre jelentkezőknek. Ha még nem iratkoztál fel, akkor nem késő. A hivatalos oldalon lehet feliratkozni.

endwar-online.jpg