A zombis játékok terén nehéz újat mutatni, a Ubisoftnak mégis sikerült a ZombiU-val, ami a Nintendo megszokott programjainak folytatásai mellett egy kis friss levegő lehet, azoknak akik már unják a Zelda-Mario-Metroid vonalat. Más kérdés viszont, hogy a játék megjelenhet-e egyéb platformokra is, elvégre a Sony és a Microsoft konzolja is képes a több képernyős játékra.

Elméletben a válasz igen, ám a marketingrészleg alelnöke, Tony Key hozzátette: nem volna egyszerű feladat átportolni a másik két konzolra is a játékot, hiszen az alapvető játékmenet és a kezelés mind szorosan kapcsolódik a Wii U perifériájához.

„Nem mondom, hogy lehetetlen volna a megvalósítás, de az biztos, hogy a következő hat hónapban nem tudnánk megcsinálni. Már beszéltünk arról, hogy a többi platformra is elhozzuk a játékot, és mindig arra lyukadunk ki: a játék attól lesz király, amit a többi konzolon nem találunk meg. Általában egy játékot a lehető legtöbb platformra próbálunk eljuttatni, de egyelőre ez egy nagyon-nagyon jó Wii U cím lesz csak.

Minden bizonnyal sok mindent fogunk megtanulni a Wii U-ra való fejlesztés során, a megszerzett tudást pedig át tudjuk majd vinni a Microsoft SmartGlass technológiájába, vagy akár a PlayStation 3 - PS Vita fúzióba.”