Az E3-as PC Gaming Show egyik meglepetését szolgáltatta az ArenaNet, amikor a Guild Wars 2 fejlesztését dirigáló Colin Johanson bejelentette: a Hearth of Thorns kiegészítőt máris meg lehet vásárolni – igaz, egyelőre csak az alapjátékhoz férünk hozzá, no meg lecsaphatunk az elővásárlás mellé kínált jutalmakra.

A Guild Wars 2: Hearth of Thorns ugyanis háromféle elővásárlási csomagot kínál: a Standard Edition 44,99 euróba fáj, és csak magát a játékot tartalmazza, plusz elnyerjük a „Maguuma Trailblazer” titulust, illetve hozzáférést kapunk az expanzió elkövetkező bétahétvégéihez. A 74,99 eurós Deluxe Edition az előbbieken túl egy további karakterhelyet, egy miniatűr revenant Rytlockot, egy revenant kivégzőt, egy stílusos siklószárnyat, illetve egy Guild Hall dekorációt rejt. A 99,99 euróba kerülő Ultimate Edition – a felsoroltakon kívül – még 4000 gemet is tartalmaz, 48 euró értékben. Mindezeket megtekinthetitek az alábbi videóban, illetve a csomagokról további infókat találtok a hivatalos oldalon. (És mielőtt megkérdezitek, mert nekem se esett le elsőre: igen, 50 eurót kell fizetni az expanzióért, ugyanannyit, amennyit az alapjátékért – ha megvan a GW2, ha nincs, így igazán az új belépők járnak jól, hiszen ők ezért a pénzért megkapják az alapjátékot ÉS a kiegészítőt is, lévén előbbit mindhárom pakk tartalmazza bónusz gyanánt. Fura dolgok ezek...)

A Guild Wars 2: Hearth of Thorns egyik, sokak által várt újdonsága (az új terület, a Heart Of Maguuma, az új revenant mesterség, a friss specializáciük, a Mastery System, vagy az új, Stronghold nevű PvP mód mellett) a Guild Hall, cégünk felépíthető, fejleszthető és csinosítható otthona, ahol nemcsak megpihenni vagy szocializálódni lehet, de bunyózhatunk is a céhtagokkal, és közös kalandokra indulhatunk. Erről is van egy friss videónk, plusz a galériában is találtok pár képet, néhány revenant portré társaságában.