• Epizodikus lett az új Hitman
  • Teljesen feldarabolta a játékot az IO Interactive
  • Márciusban csak a prológus és Párizs jön
  • Aztán havonta érkeznek az újabb pályák
  • Az alapcsomag 15 dollár
  • Az új helyszínek 10 dollár
  • Lesz gyűjtői kiadás

Szinte az utolsó pillanatban az IO Interactive változtatott az új Hitman megjelenésén -- na, nem a dátum csúszik, továbbra is március elején kerül boltokba a kedvenc bérgyilkosunk legújabb, az eddigieknél is nagyobb szabadságot kínáló kalandja. A nagy változás az, hogy a játékot még jobban feldarabolják,

A HITMAN EPIZODIKUS FORMÁBAN FOG MEGJELENNI.

A terv eddig az volt, hogy az alapcsomag három helyszínt és összesen hat küldetést tartalmaz, majd áprilisban, májusban és júniusban egy-egy további helyszín csatlakozik a felhozatalhoz, így 2016 közepére teljessé téve a programot. Na, ez ment ki az ablakon.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Az IO Interactive célkitűzése az, hogy csak olyan tartalmat adjanak ki, ami megfelel az elvárásaiknak, ezért kénytelenek voltak azt a nehéz döntést meghozni, hogy helyszínekre darabolják szét a játékot. Ez azt jelenti, hogy márciusban csak a prológ és a párizsi pálya jelenik meg, amit áprilisban Olaszország, és májusban Marokkó követ, majd havi bontásban a többi tartalom is megjelenik -- 2016 vége felé Thaiföld, az Egyesült Államok és Japán is csatlakozik a kínálathoz, ebben a sorrendben.

A VÁLTOZÁS KIHATÁSSAL VAN A HITMAN ÁRAZÁSÁRA IS.

A legkisebb csomag az Intro Pack, ami 4300 forintért (15 dollár) tartalmazza prológust és Párizst, illetve természetesen a Contracts játékmódot, ami a játékosok által kreált megbízásokkal szórakoztatja a népet. Ha ennyi nem elég, akkor 14.400 forintba (50 dollár) kerül az Upgrade Pack, amivel minden további bővítményt megkapunk, de lehetőség van arra is, hogy az egyes csomagokat külön-külön, 2900 forintért (10 dollár) vásároljuk meg. Végezetül, itt van még a 17.000 forintos (60 dollár) Full Experience, azaz a teljes játék.

A Hitman továbbá gyűjtői kiadásban is megvásárolható lesz, PC, PS4 és Xbox One platformra egyaránt. Az alapjátékkal egy időben érkező csomag a játék letölthető változatát, egy 10 inches Agent 47 szobrot, egy 60 oldalas művészeti albumot, illetve a bérgyilkos ikonikus nagykendőjét és nagykendőtűjét tartalmazza. Mindez egy exkluzív dobozban érkezik, az egész szett ára pedig 140 euró, vagyis 44 ezer forint.

hitman-collectors-edition.jpg